Pocahontas

 
Pocahontas Blue Eyed Pops, aka Poppan, är ett 13 år gammalt sto. Oftast snäll, men väldigt matgalen och maten går alltid i första hand! När man väl hittat "rätta knapparna" är hon också oftast väldigt rolig att rida (när hon är på humör), kanske lite egen och speciell... :) Hoppning tycker Poppan är roligast, då taggar hon, spetsar öronen och blir en liten piggelin, men hon går fint i dressyren också när man vet hur man ska göra. Att rida ut är spännande, dock kan det finnas lite saker att titta till lite extra på, men annars går hon på snällt.
 
I stallet är hon snäll, dock kan hon bli lite sur i boxen om hon står där och äter, och har nog inte riktigt accepterat mig som ledare ännu... Tar man henne från maten tycker hon alltså inte att det är jättekul, men hon brukar vara riktigt mysig, snäll och kelig i stallgången. Vi tränar lite trick tillsammans, och sen en tid tillbaka kan hon nu nicka åt frågor, oftast mot god belöning (mest i form av mumsigt slickgodis) förstås.
 
Poppan har varit halt ett tag, så vi fick åka iväg till en hästklinik med henne. Där visade det sig att hon hade fått grus inpackat i hoven, så det fick dem skära upp och tömma ut och sedan blev det några veckors vila... Nu är hon på bättringsvägen igen, och vi har börjat skritta henne, oftast mysiga turer ut i samhället.
 
Så klart är hon också världens sötaste till utseendet, ljust blåa ögon och brunskäck med mörk man och svans, urgullig! :))
 
 
 
                  
 
                  
 
 

Kommentarer
Postat av: Alva

vilka fina bilder :).

2012-12-23 @ 21:59:25
URL: http://hastdalen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0