Vad jag tycker en bra blogg ska innehålla

Hej! Fick ju ett önskemål om att jag skulle skriva om vad jag tycker en bra blogg ska innehålla/vad som får mig att fastna för en blogg, så det tänkte jag ta och göra nu! :) 
 
Utseendet - Ja, utseendet på en blogg är ganska viktigt, fin header och design, inte allt för skrikiga färger, och behagligt och lite proffsigt utseende helt enkelt! Headern är ju det första man ser när man kommer in på en blogg, så snyggt utseende är ett stort + i kanten, även om intressanta och bra inlägg så klart kan väga upp. ;)
 
Inläggen -  En blogg med mycket intressanta inlägg kan vara väldigt svårt att hitta, och väldigt svårt att driva också för den delen, håller inte alla bloggare där ute med mig?! Och vad menar man egentligen med intressanta inlägg, alla tycker nog olika om vad som är intressant eller inte... Jag tycker iallafall att man kan låta bli att lägga ut inlägg med bara rubrik och en rad text om något onödigt allt för ofta, även om det är för att uppdatera ofta. :)
 
Bilder - Jag tycker att en riktigt bra blogg ska innehålla massor av fina och nya bilder, det livar upp det hela väldigt mycket! 
 
Variation - Ja, detta är verkligen svårt att lyckas med, tycker jag iallafall! Men visst vill man att bloggen man läser ska ha varierade inlägg? Om det nu gäller en hästblogg, så är det lite kul om man varvar bilder, filmer, inlägg om dagen, "dagens ridpass-inlägg", hissar och dissar, bloggtävlingar, och så vidare. 
 
Ja, det var väl allt som jag tycker en bra blogg ska innehålla, och sedan så ska den ju innehålla det där lilla extra också, som utmärker bloggen från andra, som gör att man fastnar för just den bloggen. Det är svårt att sätta ord på vad pricken över i:et är för något, och det tar nog ett tag innan man kommer på/hittar vad som är speciellt med en själv och ens blogg, och kan lyfta fram det. ;) Som sagt, detta gör att jag fastnar för en blogg, tror dock att det är svårt att få med allt, jag lyckas då inte så värst bra iallafall... :))
 
För att liva upp det här inlägget lite med en fin bild, och samtidigt variera bloggen (genom att inte bara lägga upp bilder på Poppan, hehe) så lägger jag upp en helt random bild på en prinsessfigurm (tagen med min egentillverkade reflexskärm)) som inte har alls med inlägget och göra egentligen... ^^ 
                                                                                            

Kommentarer
Postat av: Emelie

sv: tack!:) du har med riktigtsöt ponny och bra blogg

2013-01-14 @ 19:34:10
URL: http://emeliebieber.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0